volg ons op facebook volg ons op twitter volg ons op linkedin

Nieuwsbrief

Geef u op voor de gratis nieuwsbrief.

Diners voor gezelschappen

Vijftien jaar achtereen heeft Joop in zijn Restaurant Idylle (met Michelin ster) vele gasten laten genieten van zijn kookkunst. Nu doet hij dat met besloten diners ofwel diners voor gezelschappen op een iets andere, zeg maar interactieve manier.

Onder het motto; “Mijn atelier is jullie huiskamer”, gaat hij voor u en uw gezelschap koken terwijl u actief deelneemt. Joop zet zich er met u als gastheer/gastvrouw voor in om in een gezellige, ongedwongen en ontspannen sfeer een middag of avond culinair met zoveel mogelijk succes te laten verlopen.

  

In een huiselijke ambiance met gezelligheid als belangrijkste ingrediënt, mooi gedekte eikenhouten tafels, schitterende wijnen en smakelijk verfijnde gerechten kunnen groepen van 10 tot 34 personen op culinair sterrenniveau in d' Hof van Idylle komen lunchen of dineren. 

Joop kookt het vooraf in overleg met u gekozen menu terwijl u uw gasten ontvangt, glaasjes wijn inschenkt, de gerechten op tafel inzet en uithaalt en rond gaat met de koffiekan. Ondertussen kan iedereen de Patron d’Atelier vanuit de ''huiskamer'' dan wel in de open keuken doorlopend op de vingers kijken om te zien hoe hij gerechten bereidt en de borden opmaakt. Misschien dat de echte hobbykok spontaan opstaat en hem zelfs een handje wil meehelpen. Veel is in principe mogelijk.

Prijzen van het menu zijn afhankelijk van het aantal gangen en de ingrediënten dat u wenst ( vier gangen vanaf € 45,00 - vijf gangen vanaf € 55,00). Huiswijnen, wijnarrangementen of wijnen in overleg zijn de diverse mogelijkheden wat betreft het "vloeibare druivennat" wat men tot zich neemt tijdens het diner.

Klik op kookagenda  om te kijken welke dagen nog vrij zijn.

Voor meer informatie kunt u bellen (0592 - 601535), een afspraak maken of ons even e-mailen: info@kookatelierjoopzwiep.nl

  

 
* Voor annuleringen en basistarieven klik Condities