volg ons op facebook volg ons op twitter volg ons op linkedin

Nieuwsbrief

Geef u op voor de gratis nieuwsbrief.

Wine & Food reis in het groene hart van Italie van 29 april tot en met 5 mei 2018

Adje Middelbeek en Joop Zwiep organiseren een bijzondere Wine & Food reis voor culi’s in Umbrië van 29 april tot en met 5 mei 2018.

Midden in het groene hart van Umbrië ligt het schitterende Podere del Buongustaio. Hier organiseert eigenaresse Adje Middelbeek, in samenwerking met chefkok Joop Zwiep van het gelijknamige kookatelier in Assen van 29 april tot 5 mei 2018 een zinnenstrelende culinaire Wine & Food reis. Podere del Buongustaio, van origine een boerderij uit 1830, werd door Adje Middelbeek vanaf 2011 nieuw leven in geblazen. De boerderij is volledig gerestaureerd en heeft een bijzondere en stijlvolle uitstraling.

 

Wie is Adje Middelbeek?
“Ik heb hard gewerkt om een originele, pure en toch ook een luxe B&B met appartement te creëren voor diegenen die deze bijzondere streek willen verkennen en voor diegenen die komen voor het authentieke Italiaanse leven, goede wijnen, heerlijk eten en mensen die leven alsof de tijd er niet toe doet. Podere del Buongustaio is een oase van rust en elegantie met een persoonlijke sfeer in een zeer unieke omgeving. Uw honden zijn hier ook welkom; mijn teckels Joep, Mijntje en Menke zullen genieten van hun gezelschap.“Voorjaar in Umbrië
Het voorjaar is een heerlijke tijd in Umbrië. Het weer is er, zeker voor Hollandse begrippen, prachtig. Bijna zomers warm, maar met de heerlijke kleuren en geuren van het voorjaar. Wij organiseren deze Wine & Food reis juist in deze periode zodat u de ultieme combinatie kan ervaren van ontluikend voorjaar, prachtige streekproducten, proeven van vele Italiaanse specialiteiten en zoeken naar verse kruiden en eetbare bloemen. ‘s Avonds gaan we met zijn allen deze producten  bereiden onder de bezielende leiding van Joop. De heerlijke maaltijden worden bij mooi weer door de deelnemers geserveerd op het fraaie terras van Podere del Buongustaio met schitterend uitzicht op het dal!


 
Sagra degli Aspargi di Bosco, bezoek aan Salumificio David Salumi, pasta di Nonna en nog veel meer!
Vanaf april tot november worden er Sagra’s gehouden in Umbrie. Sagra’s zijn erg populaire lokale feesten, soms met een religieus karakter, maar meestal is het thema gewoon eten. Zo ook Sagra degli Asparagi di Bosco, dit is het eerste feest cq eetfestijn wat er gehouden wordt in mijn directe omgeving en jullie treffen het want het thema van dit feest zijn de Bosasperges. Verder staat er een bezoek aan een salumificio op het programma en gaan we naar de betoverende tuin ‘La Scarzuola’.  Natuurlijk komen de Nonna’s weer een dag koken want dat is namelijk ieder jaar een groot succes.

Voor het programma en meer informatie graag een mail naar Adje Middelbeek podbuongustaio@gmail.com en voor info naar Kookatelier Joop Zwiep 0592 601535

Graag zie ik jullie eind april in het mooie groene Umbrië!