volg ons op facebook volg ons op twitter volg ons op linkedin

Nieuwsbrief

Geef u op voor de gratis nieuwsbrief.

Eenmalige kooklessen voor groepen

Kookatelier Joop Zwiep is het idee voor een informeel en ontspannen uitje met familie, vrienden, bedrijventeams, verenigingen, uw klanten, collega’s et cetera.

Met of zonder kookervaring, geen enkel probleem, we gaan met z’n allen “aan de kook” om een menu voor te bereiden met uitsluitend verse en seizoensgebonden ingrediënten Ook tips over inkoop en het zorgvuldig opmaken van de borden komen aan de orde. Joop vertelt tevoren wat moet gebeuren en treedt in de keuken alleen “optimaliserend” op. Niet hij kookt, maar u bent nu zelf samen met de groep de “sterren” koks!

Minimaal 10 tot maximaal 24 personen kunnen in de professionele keuken van het atelier terecht. Het aantal deelnemers aan de maaltijd is minimaal 10 en het maximum aantal is 44. Kortom, koken met een zelf samengestelde brigade voor gasten die u zelf uitnodigt behoort ook tot de vele mogelijkheden.

  

De keuze bestaat uit een vier- of vijf gangen menu voor respectievelijk € 62,50 of  € 72,50 per persoon. Voor dit bedrag krijgen de deelnemers aan deze eenmalige kooklesmiddag of avond behalve een huisaperitief of koffie bij de ontvangst, de recepturen van de diverse gerechten die op tafel komen, een kookschort met uw eigen naam, het vier of vijf gangen menu en mineraalwater op tafel. Verdere drankjes (wijn, bier, frisdrank, koffie/thee na afloop, digestiefs et cetera) zijn dus exclusief. Ook is er de mogelijkheid om een wijnarrangement te nemen.

Klik op kookagenda  om te kijken welke dagen nog vrij zijn.

Reserveren 


Het niet kokende deel van de groep kan eventueel een keuze maken uit diverse workshops:

            

  Ook voorafgaand aan een kookles zijn er diverse mogelijkheden zoals:

              

      Alleen in het seizoen!

 Ook zijn er diverse overnachtingsmogelijkheden:

* Voor annuleringen en basistarieven klik Condities