volg ons op facebook volg ons op twitter volg ons op linkedin

Nieuwsbrief

Geef u op voor de gratis nieuwsbrief.

Adres

Straat en plaats:
Kruisstraat 21
7851 AE Zweeloo

Telefoon:
0591 - 371857

Fax:
0591 – 372404

Email:
info@kookatelierjoopzwiep.nl

Routebeschrijving

Komend uit het westen van ons land rijdt u over de A28 via Zwolle, Meppel en na
Hoogeveen over de A37 richting Emmen. U neemt vervolgens de afslag (nr.3) Oosterhesselen en vervolgt, geleid door de borden, uw weg door Aalden naar Zweeloo. U rijdt het dorp in en gaat richting Noord-Sleen. U bent dan op de Kruisstraat. Aan de rechterkant vindt u na 200 meter door middel van een groot bord Kookatelier Joop Zwiep aangegeven.

Komt u uit het noorden, dan volgt u ook via de A28 de route naar Beilen, kiest daar de N381 richting Emmen en vervolgens de afslag Zweeloo. In het dorp staat Noord-Sleen aangegeven; die richting gaat u 200 meter op en ziet dan aan de rechterkant Kookatelier Joop Zwiep

Vanuit Emmen zijn er twee mogenlijkheden: via de Westenesscherweg door Noord-Sleen en u rijdt vanzelf Zweeloo binnen waar u vlak voor het centrum aan de linkerzijde het Kookatelier Joop Zwiep vindt. Of u rijdt via de zogenaamde Frieslandroute, de N381, tot de afslag Zweeloo en vervolgens als hierboven aangegeven.

Tenslotte kan er ook met trein en bus gereisd worden. Vanuit Beilen - met een NS-station - rijdt een bus die om de hoek bij het kookatelier stopt.

Routebeschrijving via Google Maps